Velkommen til min blogg som tar utgangspunkt i mine to små enkle hytter etter mine bestemødre. Hyttene ble bygget på 50 og 70-tallet og ligger i nærheten av Skrimfjella.

I denne bloggen vil du finne innlegg om hytteliv, oppussing og vedlikehold, interiør, gamle ting, håndarbeid, foto og natur.


søndag 4. januar 2015

Godt nytt hytteår! Barmarkstur i januar

I år som i fjor har vi kjørt ned Råbakkdalen til Sandoren med bil og gått på beina opp på Blåsten i januar. Spent på når snøen kommer denne vinteren. Vi hadde med skøyter men med et lite snølag oppå isen ble det ikke skøytegåing denne gangen. Har gått på skøyter på Ertstjern for der er det nå blank is.


Vi fyra opp både på bålplassen og i hytta, og spiste ved bålet. Også måtte jo           " musetilstanden" sjekkes ut. Ser ut som både musetettinga og gifta som ble lagt ut i høst har gjort sitt. Det var minimalt med musespor i hytta. 4 små muselort på gulvet var alt heldigvis. I kjelleren var det også tørt og fint. Den nye utluftinga fungerer bra ser det ut til.


Hytta blir fort varm så vi kosa oss litt inne før vi rusla ned igjen til bilen. Føret var litt glatt men med piggdekk og 4WD gikk det fint.


Gry K

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails