Velkommen til min blogg som tar utgangspunkt i mine to små enkle hytter etter mine bestemødre. Hyttene ble bygget på 50 og 70-tallet og ligger i nærheten av Skrimfjella.

I denne bloggen vil du finne innlegg om hytteliv, oppussing og vedlikehold, interiør, gamle ting, håndarbeid, foto og natur.


søndag 6. juli 2014

På trykk i august.


Etter forespørsel fra bladet Hytteliv om hyttereportasje, hadde vi besøk i juni i fjor av fotograf Sveinung Bråthen og journalist Sverre Julsrud Kristiansen. Alle bildene i dette innlegget er derfor tatt av Sveinung Bråthen for bladet Hytteliv.

En koselig dag hadde vi, først på Blåsten med fotografering både ute og inne. 

Hytteprinsen var med og søstera mi hjalp til med å fyre bål og ordne klart nede på Sandoren siden det også skulle tas bilder ved gapahukene der.
Har vært spennende å vente på å se bildene og mange fine hyttebilder ble det! Skal bli spennende å se det endelige resultatet i augustnummeret av Hytteliv.


Gry K

2 kommentarer:

Atelier Kari sa...

Så stas Gry! Hadde besøk av det samme sjarmerende teamet fra Hytteliv på Fjellhytta i vinter. Morsomt å formidle hyttelivets gleder i gjennom magasiner og ikke bare blogg. Ha en fin hyttesommer!

Vibeke Reigstad sa...

Hei!

Så spennende. Artig at vi kommer på trykk i samme nummer. Jeg hadde også besøk i fjor og det kommer på trykk i augustnummeret av Hytteliv også :-)

Ha en fortsatt fin hyttesommer!
Hytteklem fra Vibeke

Related Posts with Thumbnails