Velkommen til min blogg som tar utgangspunkt i mine to små enkle hytter etter mine bestemødre. Hyttene ble bygget på 50 og 70-tallet og ligger i nærheten av Skrimfjella.

I denne bloggen vil du finne innlegg om hytteliv, oppussing og vedlikehold, interiør, gamle ting, håndarbeid, foto og natur.


fredag 4. april 2014

Sol, ski og bålkos på Bestemorhyttene siste helga i mars


Sist helg dro vi alle tre i strålende sol med ski og pulk på Sandoren. Pulken er kjekk å ha til transport av mat og klær. Dette var faktisk første turen for hytteprinsen på ski ned Råbakkdalen til Sandoren. Han hadde med snowraceren sin som var kjekk nedover. 

Føret var supert, hardt under med litt myk styresnø oppå.


Etter å ha spist og fyra opp, tok vi skia fatt på tur til Blåsten. Måtte bare utnytte vær og føre. Vi gikk rundt vannet, over klippa for sikkerhets skyld.Nede på Sandoren var det nok ca 60-70 cm snø ennå men i solhellinga på Blåsten er mye av snøen borte.


Vi slappe av i sola på bålplassen og fyra bål til vaffelsteiking.


 
.... Og noen snorka og sov. Ingenting er som å ta seg en lur ute i skauen med fuglekvitter og spraking fra bålet!


Godt å få parkert skia litt....


....så smaker det godt med bålvaffel.


Strålende sol var det også på søndag og vi kosa oss på verandaen på Sandoren. Fikk måka vekk mesteparten så kanskje det er snøfri veranda til påske. Blir deilig å få pakka ut utemøblene igjen. Litt påskepynting ble det også, før vi tok fatt på skiturer og hjemveien. Helga går veldig fort!


Håper det blir sol og varmt vær også i påsken. Dette var skikkelig balsam for kropp og sjel.

 Gry K

1 kommentar:

Liv sa...

Herlige bilder! Vi har også hatt noen fine helger i det siste, og håper på riktig godvær i påska også! Værvarselet lover ikke det beste, men jeg håper vi får mange fine påskedager! :)

Related Posts with Thumbnails