Velkommen til min blogg som tar utgangspunkt i mine to små enkle hytter etter mine bestemødre. Hyttene ble bygget på 50 og 70-tallet og ligger i nærheten av Skrimfjella.

I denne bloggen vil du finne innlegg om hytteliv, oppussing og vedlikehold, interiør, gamle ting, håndarbeid, foto og natur.


lørdag 28. september 2013

Koselige turer på Blåsten i høst


I begynnelsen av september hadde vi i 3.kl teamet  teamtid en tirsdagskveld med suppe og kaffekos på Blåsten. Vi hadde et fantastisk varmt og fint høstvær. Henriette hadde med gitaren og sto for det musikalske. Med et utvalg låter som spente fra "Krasafaren steinbu (Hellbillies), via "Joleen"(Dolly Parten) til "Bussan Lull" så ble det god stemning på bålplassen og ingen ville vel egentlig hjem igjen.


 Kjempekoselig var det, viktig med litt teambuilding!
Tusen takk for besøket og en koselig stund i høstsola på Blåsten.
Sist helg hadde jeg besøk av to hestejenter på Blåsten. Jeg dro opp på dagen på fredag i nydelig vær. Greit å få fyra opp og kommet i orden til gjestene ankommer. Gikk en tur ned på Sandoren og trilla opp det gamle aggregatet derfra, siden jeg ikke får i gang det store på Blåsten. Får ta det ned på scooter i vinter til litt service. Godt å ha det gamle i reserve så blir det strøm til lading av tlf og støvsugeren. Skal få ordna med lader til tlf fra solcelleanlegget. Er bare ikke så god på oppkobling av sånne strømgreier.....Hestejentene kom opp ved mørkets frembrudd men med lykter ute og fyr på bålet ble det tid for en bålprat før det ble Tinas hjemmelagde blomkålsuppe med bacon og hvitløksbrød.
Lørdag våknet vi til soloppgang og klarvær, er så flott om høsten når det er slik. Turen denne dagen gikk via Fjellvannet opp på Ringtjernkollen. Der ble det pølsegrilling på bål og skravling før vi gikk ned igjen. Et ørlite kransbindingskurs ble det også tid til ved Fjellvannet.Idyllisk om morgenen med soloppgang på Blåsten mens morgendisen er i ferd med å stige nede på Sandoren.


Vi fyra bål på lørdagskvelden også, selv om det blåste litt. Bare å tulle seg inn i noen saueskinn og nyte høstkvelden på skauen og ikke tenke på den lange vinteren som snart kommer......


Takk for koselig helg jenter, gleder meg til neste hyttetur allerede!
Snart er det høstferiedager på hyttene.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails