Velkommen til min blogg som tar utgangspunkt i mine to små enkle hytter etter mine bestemødre. Hyttene ble bygget på 50 og 70-tallet og ligger i nærheten av Skrimfjella.

I denne bloggen vil du finne innlegg om hytteliv, oppussing og vedlikehold, interiør, gamle ting, håndarbeid, foto og natur.


fredag 28. juni 2013

Fotoshoot med idebladet hytteliv i dag.


I dag har vi hatt besøk av hyttebladet "Hytteliv" sin journalist Sverre og fotograf Sveinung. Mange fine bilder er tatt både på Blåsten og ved gapahukene på Sandoren. Hytteprinsen var selvsagt med som veiviser/omviser. Han  viste stolt frem Blåstenhytta si. Jeg hørte han var fornøyd med hvordan det var ordna klart for fotografering der.....Med en "engasjert" hytteprins ble det ikke tid for meg til å ta noen bilder selv på Blåsten, men venter i spenning på å se hva fotograf Sveinung har fanga i linsa. 
Det har vært noen hektiske dager og helger for å få unna det jeg hadde på to-do lista for Blåsten denne sesongen. Deilig å ha det gjort, også får man jo ting unna når man har litt press på seg da. Hytta er tjærebeisa utvendig, to strøk på nye vindskibord, verandaen er malt om og fått "nytt" loppisbord, hylle, kroker og sitteputer. Ute har bresken blitt fjerna, jord blitt båret opp og det er planta stemor og diverse stauder i bed og potter. Synes i grunn det begynner å bli slik som det var når Beste ordna med blomstene der. Markblomster både ute og inne på bordet hører med.
Etter fotografering på Blåsten gikk turen ned til Sandoren og uteplassen med gapahukene ved hytta der. Her fikk vi litt hjelp på forhånd med å ordne klart av tante Elin (min søster). Her ble det ny fotografering både med og uten pølsegrilling på bålet.Været sto oss også bi i dag. Datoen for dette hyttebesøket har vært bestemt for lenge siden, så da var det jammen godt det ikke regna akkurat i dag!

Da er det vel bare å nyte hyttelivet videre i sommer og smøre seg med tålmodighet før resultatet av dagens besøk kommer på trykk. Blir spennende!


Takk for besøket.


post signature

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skal bli så gøy å lese hva Hytteliv skriver om Sandorden og Blåsten.
Bjørg

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Så spennende med reportasje. Gi beskjed når den kommer da:) Veldig koselig hos dere! Her jobbes det også på spreng for tiden. Venter også på fotograf/journalist og på det fine været:) Men du så mye man får gjort, ja:)

Nå kan dere slappe av og bare nyte herlighetene deres.

god klem fra Hjørdis

Vibeke Reigstad sa...

Fine bilder du også tar, så lurer på om Hytteliv topper det.

Gleder meg til å lese reportasjen i Hytteliv.

Ha en fortsatt fin sommer!

- Vibeke

Related Posts with Thumbnails