Velkommen til min blogg som tar utgangspunkt i mine to små enkle hytter etter mine bestemødre. Hyttene ble bygget på 50 og 70-tallet og ligger i nærheten av Skrimfjella.

I denne bloggen vil du finne innlegg om hytteliv, oppussing og vedlikehold, interiør, gamle ting, håndarbeid, foto og natur.


mandag 6. mai 2013

Fortsatt mye snø 1.mai, men snart....1.mai var vi på dagstur på Sandoren for å se hvor mye/lite snø det var igjen før det blir kjørbar vei ned. Det var MYE! Vi vassa mesteparten av veien og på formiddagen kunne vi gå på skaren...... Noen partier med bar vei var det allikevel der sola står mest på.

 Rart hvor mye det kan skille fra år til år. Noen år har vi raka på tomta med utemøblene og blomsterpotter på plass, men nå.....
 Tenk at vi overnatta ute i gapahuken og bada i fjor i pinsen!
Hytteprinsen var kjempeflink til å gå. Han vassa hele veien nedover (2,5km). Han synes det var mye spennende å se på veien! Vann i alle varianter og maurtuer var mest pop.


Smelta gjorde det ihvertfall. Det sildra og klukka alle steder. Hytteprinsen fant noen fine istapper vi måtte ta bilde av.Selv om det hadde smelta mye siden vi var der sist, va det fortsatt endel snø rundt hytta. Men ved gagahukene var det bart og fint. Vi kosa oss med pølser og marshmallows grilla på bålplassen før vi tok beina fatt igjen på turen oppover. Da var det godt for en liten gutt å få sitte på nakken til pappa det meste av veien.

De siste dagene har det både regna og vært nesten sommertemperatur så jeg krysser fingerne for rekordrask smelting av snøen på hytteveien nå.
 Har planer om 17.mai feiring hytta i år som i fjor....
post signature

1 kommentar:

Liv sa...

Så flink Hytteprinsen er til å gå langt! Ikke verst, altså! :)
Istappene var jo rene kunstverket! Ligna litt på helleristninger, synes jeg. :)

Vil tro at mye av snøen er borte til pinsehelga! Drar på hytta torsdag ettermiddag, og ser fram til ei langhelg på hytta, vi også! Hurra!! :)))

Related Posts with Thumbnails