Velkommen til min blogg som tar utgangspunkt i mine to små enkle hytter etter mine bestemødre. Hyttene ble bygget på 50 og 70-tallet og ligger i nærheten av Skrimfjella.

I denne bloggen vil du finne innlegg om hytteliv, oppussing og vedlikehold, interiør, gamle ting, håndarbeid, foto og natur.


torsdag 4. oktober 2012

Høstferie!


 Endelig noen dager med sol og fint vær og ikke minst høstferie!
Vi dro opp på søndag sist helg. Vi ville gjerne få rydda på plass provianten og fyra opp i hytta til vi skulle få besøk litt senere på dagen. Lillegutt hadde nemlig bedt med seg ei god venninne fra barnehagen og mammaen hennes på hyttetur!
 
 
 
 
Han gleda seg så til besøket skulle komme, at han tok seg en liten lur imens så ventetida ikke skulle bli så lang. Skal si det var stas da vi etter en stund plukka opp to stykker som kosa seg med kakao i veigrøfta etter en liten sykkelvelt!
 
 

 
 
Hyttegutten hadde planene i orden. Han ville padle, fiske, på tur og fyre bål. Litt småregn på søndag kveld, men vi fyra i huken før vi kosa oss inne med mange levende lys. Etter synging og skravling "over gangen" sovna trollungene til slutt. Det ble en koselig høstkveld!
 
 
Mammane er ute med kamera på morgenkvisten, tar det lang tid tro?
 
 
 
Sola var allerede på vei opp da vi våkna morgenen etter. Mens ungene leika litt inne måtte vi ut og forevige noen av høstfargene. I år er det fine farger. De siste årene har det ikke vært så mye høstfarger på hytta da lauvet har falt av trea før de har fått farger.
 
 

Veldig stas og mye moro med besøk på hytta. Hytteprinsen viser vei og forklarer. Tid til en liten prat på hvilebenken ble det også, søtnoser!

 
 
Hyttegutten fikk tatt med venninna si både på padling, gåtur og lagd mat på bål. Vi hadde fantastisk vær med god temperatur. Vi stoppa på veien og kosa oss i sola ved vannet mens vi spikka og lagde bjørkekranser.
 
Første gang hyttegutten fikk prøve seg med spikkekniven, kanskje kan det bli en "Knerten" etter litt øvelse?


Vi spiste middag sammen før besøket måtte vende nesa hjemover igjen. Takk for besøket, det var kjempekoselig! Velkommen igjen.
 
 
Siden hyttegutten og jeg har fri denne uka ble vi en dag til på hytta. Bare et par dager hjemme så bærer det snart til skogs igjen. Litt av hvert som skal ordnes før vinteren.....
 
 
 
 


5 kommentarer:

Anne Marie sa...

Vi kosa oss skikkelig og så mange fine opplevelser...mye nytt for den lille prinsessa.Kanopadling og besøk på utedoen for å nevne noen ;.) Nydelige bilder ble det også. Takk for oss-kommer gjerne igjen:-)

Linda sa...

Det hørtes ut som en super tur på hytta, lille gutt har virkelig lært og inponere jentene;)
Var det slik pappan fiska mamman? hehe. Klar for å bli med opp en dag..

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Et eldorado for unger!! Så koselig dere har det! Nyt den siste feriedagen. Her starter høstferien i dag.

God helg!

Klem fra Hjørdis

Emmas hvite borg sa...

Åh så herlig det så ut!
Masse flotte bilder :)
Vil du vinne et års-abonnement på BoligPluss til deg selv eller en venn
kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
Klem Anette ♥

Le Trung Thanh sa...

Dear blogger
I like your blog
It really is very useful and great

--------------------------------
welcome to my blog
http://www.homedesign9.com/
Interior Decorating, Home Design, Room Ideas

Related Posts with Thumbnails