Velkommen til min blogg som tar utgangspunkt i mine to små enkle hytter etter mine bestemødre. Hyttene ble bygget på 50 og 70-tallet og ligger i nærheten av Skrimfjella.

I denne bloggen vil du finne innlegg om hytteliv, oppussing og vedlikehold, interiør, gamle ting, håndarbeid, foto og natur.


søndag 19. februar 2012

Dagstur på hytta


Sol, varmegrader og klare for en dag på skauen! Siden vi skal ha opp undertak til Blåsten i vinter var oppdraget å rekognosere litt i forhold til løype. Vi dro først til hytta på Sandoren. Der fikk vi måka verandaen, lagd løype til gapahuken og måka frem bålplassen og benkene ved huken. Deilig at det er ferdig måka neste gang vi kommer.Bål må man ha på tur og pølsene i sekken fikk snart bein å gå på. Hytteprinsen kosa seg ute og sandkasseleikene ble finni frem. Ble også en tur nedpå isen med pappa. Hvem har sagt at hengekøyer bare er for avslapping om sommeren? En liten lur er ikke å forakte....


Så bar det opp på Blåsten, her ringer hytteprinsen i hyttebjella til Beste. Her oppe var alt som det skulle. Ikke så mye snø på taket slik det har vært de siste åra.

Takk for en fin dag ute!


post signature

3 kommentarer:

Nennes sa...

Så ut som dere har hatt en koselig dag :)

Liv sa...

Fine bilder av en fin tur! Uvant med hengekøyekos i februar, men fullt brukbart, ser jeg! :) Likte godt bjella med elg på! Den er kanskje ikke helt ny?

Heidi sa...

herlig med hytteturer både sommers og vinterstid. Så skikkelig kos ut i gapahuken.

Related Posts with Thumbnails