Velkommen til min blogg som tar utgangspunkt i mine to små enkle hytter etter mine bestemødre. Hyttene ble bygget på 50 og 70-tallet og ligger i nærheten av Skrimfjella.

I denne bloggen vil du finne innlegg om hytteliv, oppussing og vedlikehold, interiør, gamle ting, håndarbeid, foto og natur.


fredag 23. september 2011

Dagstur med venninneprat og bålkos.


I dag var det meldt fint vær og nabojentene ville på skauen! Må bare passe på de dagene man har med godt vær fremover nå, sesongen er på hell og dagene blir kortere.....Når høstdagene blir kjøligere er det deilig med fyring ved gapahuken, varmt drikke på termosen og rikelig med saueskinn og tepper i huken. Som et minne om bygginga av huken med tildels gamledagse redskaper og teknikker, har den gamle trefellingsaga og bandkniven fått plass i huken. Kanskje de igjen kan komme til nytte en dag?
Trehusker har vi også hengt opp i to trær i dag som en overraskelse til både hytteprinsen og elevene når de kommer på innvielse av gapahuken. Da skal vi feire at huken er ferdig med bålmat, leik og moro!
Før vi satte kursen hjemover monterte vi innerviduene i hytta for vinteren og rydda inn bryggemøblene for denne sesongen. Takk for hjelpa! Så får vi bare håpe det kan bli noen fine høstdager på hytta ennå....post signature

3 kommentarer:

Anonym sa...

TUSEN TAKK FOR EN FLOTT TUR OG EN RIKTIG GOD PRAT!

Nina sa...

Kjempekoselig plass du har der.Håper vi kan komme å se en dag:)

Anonym sa...

Hei!

Fra Dagbladet Søndag her. Prøver å komme i kontakt med deg fortest mulig, angående hyttene og bloggen. Flott om du vil ringe meg på telefon 97736378.

Vennlig hilsen
Marit Sunnanå Aalrust
Journalist i Dagbladet Søndag

Related Posts with Thumbnails