Velkommen til min blogg som tar utgangspunkt i mine to små enkle hytter etter mine bestemødre. Hyttene ble bygget på 50 og 70-tallet og ligger i nærheten av Skrimfjella.

I denne bloggen vil du finne innlegg om hytteliv, oppussing og vedlikehold, interiør, gamle ting, håndarbeid, foto og natur.


søndag 28. august 2011

Litt ordning &reda på tampen av sommeren


slutten av ferien fikk vi et par dager med fint og varmt vær på hytta. Badevannet kom opp i 22 grader så jammen ble det bading et par dager på hytta i år også. Den ene dagen "bodde" vi på brygga.

Uthuset som rommer utedo og aggregatrom har fått et strøk dekkbeis (i fargen Tjærebrun)siden vi ikke rakk det i fjor da vi beisa hytta. Godt for alt som er unnagjort! I uthuset er det også bygget et dusjrom som vi bare har brukt til "lager". Her har lillegutt og jeg rydda og satt inn det gamle vaskevannsfatet, såpekopp, håndklær og fillerye. Lillegutt ble veldig fornøyd og er ivrig etter å søle litt med vannet i vaskevannsfatet når anledningen byr seg....

Har litt lyst til å male/beise her inne neste sommer men klarer ikke bestemme meg for farge....

Mamma hjalp til en dag hun var på besøk med litt rydding i skapene. Med kurver fra Home & Cottage og "hengeskap" til garderobeskapene på soveromma fra IKEA, så ble det orden i sakene! Utrolig hvor mye man aldri bruker som hoper seg opp i skuffer og skap!


De gamle bløte flanellslakenene i herlige pasteller fikk lufta seg og bunkra opp i skapet.

Nå er sommeren definitivt over, bare 14 grader i Sandoren i dag og mye løv lå allerede på verandaen. Kan ikke si annet enn at sommeren mer eller mindre har regna bort og at ferien på hytta ikke helt ble det jeg hadde håpet på i år, MEN den sene vårpåsken var jo fantastisk da!

Jeg pleier å ha et lite eller stort "prosjekt" på hytta hvert år. I år ble det som kjent malt stue og kjøkkentak,lysning av vegger, oppussing av 50-tallskap og div. interiørting. Også har det jo blitt gapahukprosjekt som ikke var planlagt i det hele tatt men som oppsto ut i fra elevenes ønske om et litt større byggeprosjekt enn fuglekasser....


....Og gapahuk blir det. Nå som skolen har startet igjen skal vi fortsette bygginga de neste to gangene vi skal på "Praktisk dag". Har også planlagt en liten innvielse av huken i løpet av høsten så her er det bare å stå på!
Håper det blir en tørr og fin hyttehøst!
post signature

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails