Velkommen til min blogg som tar utgangspunkt i mine to små enkle hytter etter mine bestemødre. Hyttene ble bygget på 50 og 70-tallet og ligger i nærheten av Skrimfjella.

I denne bloggen vil du finne innlegg om hytteliv, oppussing og vedlikehold, interiør, gamle ting, håndarbeid, foto og natur.


søndag 17. april 2011

Ettermiddagstur på hytta


Med kort vei til hytta ble det en ettermiddagstur i dag for å se om det var kjørbart på sommerveien ned til Sandoren. Utrolig hvor fort snøen har smelta, her var det fortsatt scooterføre for 2 uker siden! Det var bart og så fint ut etter bommen, men halvveis nede i dalen parkerte vi bilen og tok beina (og bæremeisen) fatt.Lillegutt gikk selv der det var bart, men etter den lille brua vassa vi  i snø et godt stykke så da var det godt å sitte i bæremeisen på ryggen til pappa.Der veien svinger inn mot hytta var det bart og fint, men selv en liten prins måtte ha seg en pust i bakken og litt drikke før vi kunne gå videre. Etter bare noen meter så oppdaga vi ei maurtue, den måtte jo selvsagt studeres. Maueren hadde begynt å være aktive i tua. Synes den første vårturen på skauen nesten er litt magisk, alt er liksom så urørt etter å ha ligget under snøen hele vinteren. Stille og fint bare brutt av fuglesang, fuglekvitter og bruset i bekken. Lillegutt er opptatt av lyder og hørte på sangen til "pipp-pippen ".

Etter en liten rusletur kjente prinsen igjen hytta og selvsagt måtte vi kose oss litt med tursjokolade ute på verandaen. Fornøyd liten hytteprins etter sin første barmarkstur til hytta, i år på palmesøndag.

Nå gleder vi oss til påskedagene!


post signature

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempemisunelig :-)

Naboen i nr. 6

Anne(ensmakavhonning.com) sa...

Koselige bilder, Gry :)
Deilig tid dette, nå som alt i naturen våkner til liv.
Ønsker deg noen riktig fine påskedager.Hilsen Anne

Gry sa...

Hei Gry og takk for hyggelig hilsen hos meg! Så artig at du fant veien til min blogg da ;)

Veldig koselig blogg du har og trivelige hytter ser det ut til. Herlige bilder av en fornøyd gutt på tur ;) Så deilig å ha muligheten til å stikke hit når anledningen byr seg, det drømmer vi også om.

Ønsker deg en riktig god påske, nyt dagene til fulle ;) Klem fra Gry

Hønemor. sa...

Så fine bilder av deilig natur. Nå kan vi jo snart ta oss en dags tur sånn i uka:)
Goood påske og kos dere masse!

*KLEM

Related Posts with Thumbnails