Velkommen til min blogg som tar utgangspunkt i mine to små enkle hytter etter mine bestemødre. Hyttene ble bygget på 50 og 70-tallet og ligger i nærheten av Skrimfjella.

I denne bloggen vil du finne innlegg om hytteliv, oppussing og vedlikehold, interiør, gamle ting, håndarbeid, foto og natur.


mandag 30. august 2010

En helg på Blåsten

Endelig ble det Blåsten-helg med overnatting. Høsten synes jeg er spesielt fin på Blåsten siden den ligger på solsiden og på en høyde så har man sola mye lenger her enn nede på Sandoren. I utgangspunktet hadde vi for en gangs skyld ikke noen jobbe-planer, men det er rart med det, plutselig er man i gang med prosjekter..... Jaja, synes det er morro også da.

På lørdag hadde vi bedt med oss Lilleprinsens farmor og farfar siden de ikke hadde vært på Blåsten før. Vi koste oss med kake og kaffe ute. Siden farfar er "gammel" tømmerhogger ble det stor-furuas tur denne lørdagen. Sambo har hatt planer om en uteplass/bålplass på Blåsten, så da ble motorsaga fyra.....Farfar tar ut felleretningen; " her skal buska detta!"


.....og slik ble det. Mye lysere og bedre utsikt i lia ble det.

Så var det uteplass-prosjektet. Først ble stokken delt på langs til benke-emner. Alle er med og prinsen synes motorsaga bråker fælt. Farmor må være hørselvern.Så var det å få stokkene opp da, dette var tungt! men med god hjelp kom de nye benkene på plass Koselig plass ble det, kanskje kommer det en gammel vedovn med kokemulighet på her også?


Etter jobbing ble det middag og kaffekos på verandaen inn i den blå timen....
Takk for hyggelig besøk og god hjelp!


post signature

2 kommentarer:

Gunn sa...

Så fin bålplass dere fikk, godt med god hjelp. Der blir det nok koselig å sitte på de fine benkene!Så fin bildecollage du har laget.

Hønemor. sa...

Oj det ble jo kjempe bra, hærlig med utsikten:) Blåsten har virkelig noe spesielt over seg.. Må vell få til noe pølse grilling på den nye plassen før dere leier ut?!
Hilsen fra nabo`n:)

Related Posts with Thumbnails